Cereale Branistea

S.C. Agro Alexoana S.R.L.

Cereale Branistea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cereale Branistea: S.C. Agro Alexoana S.R.L..

Infiintata in anul 1993 firma Agro Alexoana S.R.L. se ocupa de cultivarea cerealelor, plantelor leguminoase si a plantelor producatoare de seminte oleaginoase.

Sectorul agricol  si rural romanesc continua sa  aiba  un potential de crestere substantial, inca insuficient exploatat, restructurarea agriculturii  si revitalizarea economiei rurale reprezentand parghii importante de dezvoltare economica a Romaniei. Romania prezinta  discrepante semnificative fata  de UE  si in materie de productivitate a sectorului agricol: chiar si in anii agricoli favorabili, nivelul productivitatii se situeaza sub 50% din media UE, situatie inacceptabila  si care arata  potentialul economic nevalorificat al agriculturii si zonelor rurale romanesti. Acest fapt poate fi explicat atat prin structura interna a fermelor romanesti (dimensiune redusa, fragmentare accentuata), utilizarea necorespunzatoare sau defectuoasa a factorilor de productie (inclusiv a capitalului uman), cat si prin cadrul institutional si infrastructura deficitara existenta.

Galerie foto