Ingrasaminte-Pesticide Lunca Muresului

Soc. Agricola Ariesul

Ingrasaminte-Pesticide Lunca Muresului reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ingrasaminte-Pesticide Lunca Muresului: Soc. Agricola Ariesul.

Societatea Agricolă Arieşul produce şi comercializează o gamă largă de cereale, pesticide, îngrăşăminte, furaje şi seminţe: floarea soarelui, grâu, porumb, rapiţă, orz, orzoaică. De asemenea, prestăm servicii în agricultură şi închiriem maşini şi utilaje, administrăm teren arabil în arendă.

In organizarea fermei, sau a unitatii agricole trebuie sa primeze protectia ecosistemelor locale, a biodiversitatii speciilor, a apelor, a solului si altor elemente ale mediului inconjurator alaturi de cele sociale si economice ale zonelor rurale.

Cresterea animalelor ia in considerare cerintele acestora in armonie cu specificul local (suprafata de pasunat, calitate a pasunilor, a nutreturilor, libertate de miscare, etc). Costurile pentru ingrasaminte si hrana nu trebuie sa depaseasca 10% din totalul cheltuielilor. Rata de incarcare (densitatea animalelor in raport cu suprafata terenurilor agricole aferente acestei activitati) nu trebuie sa depaseasca 2 vaci cu lapte sau 11 porci reproducatori la hectar.

Sistemele de agricultura biologica competitive se bazeaza pe cele mai recente rezultate ale cercetarii, in scopul obtinerii unor produse agroalimentare de calitate. Totusi, nivelul productiei este mai mic decât in sistemele de agricultura conventionala si durabila. In promovarea si dezvoltarea agriculturii biologice, pentru mentinerea volumului total al productiei este necesar sa creasca suprafata de teren. Pentru fermieri, procesarea si marketingul produselor biologice, sunt deosebit de importante, datorita nivelului limitat al productiei.

 

Galerie foto