Pomicultura - Fructe Sulita

TRAIAN – FRUTTI S.R.L.

Pomicultura - Fructe Sulita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Pomicultura - Fructe Sulita: TRAIAN – FRUTTI S.R.L..

FRUBO este marca comerciala a TRAIAN Industrial Development Company, care a fost lansata pe piata fructelor si legumelor, in toamna anului 2009. FRUBO a devenit cunoscuta pe piata locala si nationala inca de la prima recolta datorita produselor de calitate superioara si a pretului de producator.

Investitia a inceput in Iunie 2007, odata cu achizitia terenurilor si pregatirea lor pentru plantare, constructia halelor pentru depozitare si constructia sistemului de sustinere si irigare a pomilor. In primavara anului 2008 a inceput plantarea pomilor, data la care sistemele de sustinere si cel de irigare erau finalizate astfel livada fiind complet functionala inca de la plantare. Pomii au fost achizitionati din Olanda, de la compania Van Rijn de Bruyn B.V. Uden, dar nu inainte de cercetarea in prealabil cu privire la soiurile de mere, pere si cirese compatibile cu climatul si calitatea solului de unde avea sa fie amplasata livada. Livada beneficiaza de o inspectie o data la doua saptamani de catre un specialist olandez care determina starea de sanatate a pomilor si stabileste tratamentele necesare pentru acestia.

Datorita faptului ca suntem specialisti in constructii industriale cu o experienta de 10 ani si peste 60 de unitati industriale construite am inceput in anul 2007 constructia a doua hale frigorifice pentru depozitarea fructelor si legumelor pe care le producem. Hala principala, are o suprafata de 4000 m² si are ca destinatie sortarea fructelor si depozitarea acestora, o zona de receptie si una de livrare precum si un corp de birouri destinat administratie.

Galerie foto