Cereale Chirnogeni

FULGER ARCOM S.R.L.

Cereale Chirnogeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cereale Chirnogeni: FULGER ARCOM S.R.L..

Având o suprafaţă de cultivare de 1000 ha cereale şi plante tehnice, FULGER ARCOM vă oferă urmatoarele produse: grâu panificaţie, orz, orzoaică, floarea soarelui, sămânţă grâu, sămânţă orz, sămânţă mazăre, sămânţă mustar, rapiţă, prestări servicii agricole, grâu furajer, depozitare produse în silozuri autorizate (cu o capacitate de 1000 tone).

Dacă se alege recoltatul sub formă de ştiuleţi, atunci păstrarea se face cu costuti de depozitare mai mici, faţă de recoltatul sub formă de boabe, în acest caz apar costuri mai mari cu tehnologia de uscare şi păstrare a lor. 

Recoltatul sub formă de ştiuleţi depănuşaţi se poate realiza, manual sau mecanic, ţinând seama de costurile ridicat a recoltatului manual, tot mai mulţi fermieri aleg recoltatul mecanizat, care se poate face cu mai multe tipuri de maşini, aceste recoltează porumbul pe două rânduri, si toacă tulpinile şi le împrăştie pe sol, urmând să fie încorporate în sol.
Recoltarea porumbului în boabe se face cu combina de recoltat cereale păioase şi alte culturi, boabele se recoltează în buncăr, iar tulpinele rămân pe sol sau pot fi adunate şi folosite în hrana animalelor.

Galerie foto