Cereale Constanta

GRANEX S.R.L.

Cereale Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cereale Constanta: GRANEX S.R.L..

Activa in piata inca din 1999,  compania GRANEX TRANS este partenerul de incredere pentru clienti si colaboratori prin serviciile de calitate pe care le ofera construind astfel o baza solida pentru dezvoltarea relatiilor de colaborare si afaceri. Furnizam servicii de cea mai inalta calitate ocupand un loc de top printre companiile de renume din industrie si dorim sa continuam aceasta traditie. Viziunea noastra consta in depasirea asteptarilor clientilor prin servicii de consiliere si consultanta, logistica si asistenta, ceea ce face ca GRANEX TRANS sa fie constant prima alegere.

Am investit, inca de la infiintare, in echipamente si mijloace de transport astfel ca la ora actuala acestea sunt dintre cele mai moderne si eficiente. Prin implicarea constanta a resurselor financiare si umane am  dat dovada de profesionalism si respect fata de parteneri, numarul acestora crescand de la an la an. Implicarea si seriozitatea cu care ne tratam colaboratorii si clientii sunt printre elementele cheie ale ascensiunii noastre de pana acum.

Serviciile noastre de baza sunt transportul cu cereale si comertul cu furaje, activitati pe care le dezvoltam cu aceeasi pasiune de 13 ani. Pentru aceste activitati GRANEX TRANS pune la dispozitie un parc auto performant si in continua dezvoltare. Nu in ultimul rand, personalul nostru detine toate calificarile si experienta necesare pentru a garanta efectuarea transporturilor in cele mai bune conditii. Scopul nostru este ca fiecare client sa fie multumit de serviciile noastre iar pentru asta dedicam tot timpul si efortul. 

De 13 ani investim in viitor si continuam sa dezvoltam reteaua de infrastructura, tehnologie, echipa de vanzari si nu in ultimul rand sa crestem cifra de afaceri. De asemenenea, investim in relatii si parteneriate de lunga durata, lucram transparent si suntem intotdeauna deschisi ideilor inovatoare. 

Acordam o importanta deosebita clientilor nostri si dorim sa raspundem cerintelor cat mai rapid, astfel un reprezentant GRANEX TRANS va fi intotdeauna disponibil pentru a prelua cererea sau sugestia Dvs. 

Expertii GRANEX TRANS studiaza constant particularitatile pietei pentru a veni in intampinarea  clientilor nostri si a  pune bazele unui parteneriat de succes si de lunga durata. Pentru mai multe detalii si oferte echipa GRANEX TRANS va sta la dispozitie!

Galerie foto