Cereale Sannicolau Mare

Agro-Moţ S.R.L.

Cereale Sannicolau Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cereale Sannicolau Mare: Agro-Moţ S.R.L..

Agro Moţ vă pune la dispoziţie o gamă variată de plante tehnice la cele mai bune preţuri din zonă. Suntem în permanenţă pregătiţi să răspundem nevoilor clienţilor, astfel încât angajaţii noştri vă pot oferi şi consultanţă gratuită. În depozitul nostru se găsesc următoarele plante tehnice: rapiţă, grâu, floarea soarelui etc.

Agricultura reprezinta un sector de prima importanta in Romania, atat prin contributia pe care o are in economia nationala, cat  si prin rolul sau social vital. Cu o contributie de 6,7% la valoarea adaugata bruta (VAB) nationala, raportat la nivelul anului 2010, agricultura a jucat dintotdeauna un rol important pentru economia Romaniei. Contributia agriculturii Romaniei in Produsul Intern Brut (PIB) a fost intotdeauna ridicata. Ponderea inregistrata a scazut, in ultimul deceniu, insa oscilatiile productiei agricole induc inca variatii semnificative ale PIB. Astfel, daca  la inceputul anilor 2000, contributia agriculturii Romaniei in VAB (valoarea adaugata bruta a agriculturii, silviculturii si pescuitului, raportata la totalul valorii adaugate brute) era aproape de 12%, evolutia sa se situeaza in prezent pe o curba descendenta, pentru prima data  coborand sub 10% in 2005  si atingand nivelurile minime de 6,5% in 2007 si  de 6,7% in 2010.

Galerie foto