Ingrasaminte-Pesticide Bucuresti-Sector 1

Cargill

Ingrasaminte-Pesticide Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ingrasaminte-Pesticide Bucuresti-Sector 1: Cargill.

Cargill activeaza in Romania inca din anul 1996, avand la inceput numai activitati comerciale, fara sa detina active, pana in anul 2000, cand a fost achizitionat primul siloz, Calarasi. Compania are sediul central in Bucuresti, 19 locatii si mai mult de 600 de angajati in toata tara. Datorita importantei pe care o acorda pietei locale, compania desfasoara activitati in mai multe linii de afaceri:

  • Comercializarea de cereale, seminte oleaginoase si srot de soia
  • Distributia de seminte, pesticide si ingrasaminte
  • Servicii de depozitare in silozuri
  • Producerea de nutreţuri pentru animale
  • Investitiile Cargill in Romania


2011 Cargill finalizeaza achizitia companiei Provimi, lider global in domeniul productiei de nutreturi pentru animale. Cargill achizitioneaza silozul Drobeta Turnu Severin in judetul Mehedinti, situat pe malul Dunarii pentru a deservi atat producatorii agricoli din Mehedinti si Dolj,cat si pe cei din vestul tarii, respectiv Timis si Arad. Silozul are o capacitate de depozitare de 40,000 tone. 

2008 Cargill investeste in portul Constanta intr-un siloz cu o capacitate totala de depozitare de 50,000 tone, impreuna cu operatorul logistic Transport Trade Services.

2007 Cargill achizitioneaza LNB Romania Feed Ltd, parte a unui grup international de companii producatoare de nutreturi pentru animale.

2005 Cargill achizitioneaza silozul Corabia.

2004 Cargill achizitioneaza Comcereal SA Alexandria, companie romana detinatoare a mai mult de 35 silozuri si locatii de colectare a cerealelor in sudul Romaniei, numită în prezent Cargill Cereale.

2001 Cargill achizitioneaza silozul Braila.

2000 Cargill achizitioneaza silozul Calarasi.

1996 Cargill deschide biroul din Bucuresti.

Galerie foto