Ingrasaminte-Pesticide Filiasi

FIL ECOBIO SRL

Ingrasaminte-Pesticide Filiasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ingrasaminte-Pesticide Filiasi: FIL ECOBIO SRL.

S.C FIL ECOBIO S.R.L comercializeaza si distribuie la domiciliu oriunde in Romania - DEL-CA-MAG (Dolomita) la preturi cuprinse intre 0, 8 - 2 RON / Kg .

DEL-CA-MAG sau dolomita amorfa de Delnita se extrage din carierele din zona Harghita Romania. Dolomita se extrage in stare pura sub forma de piatra, aceasta este macinata pana ajunge la stadiul de praf fara sa se faca alte interventii care sa ii modifice proprietatile acesteia rezultand astfel DELCAMAG care este 100% natural.

DEL-CA-MAG este natural si este folosit la:

- Delcamag in Agricultura

- Delcamag la Animale

- Delcamag in Pomicultura

- Delcamag pentru Legumicultura (pentru gradina)

- Delcamag pentru Flori de gradina sau cultivate in solar

Descriere tehnica a Dolomitului – Dolomitul este un mineral care face parte din grupa carbonatilor anhidri intalniti frecvent in natura. Formula chimica a dolomitului este CaMg(CO3)2 si dominana cristalele romboedrice, sau agregatele masive de culoare alba cenusie cu variante de culoare ce pot fi pana la brun deschis. Ca si duritate este relativ mica, intre 3,5 si 4 cu o densitate de 2,9 g/cm³. Dolomita se deosebeste de calcare datorita faptului ca are o solubilitatea redusa in acizi, iar reactia acesteia cu acidul sulfuric spre deosebire de calcita este o reactie foarte lenta. Dolomita este luminiscenta in culori diferite de la portocaliu la alb si de la brun la verde.

 

Galerie foto