Ingrasaminte-Pesticide Navodari

CICH Romania

Ingrasaminte-Pesticide Navodari reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ingrasaminte-Pesticide Navodari: CICH Romania.

SC COMBINATUL DE INGRASAMINTE CHIMICE SA este o societate pe actiuni, cu capital integral privat, infiintata in anul 2002 si funtioneza pe platforma fostul combinat de ingrasaminte chimice din Navodari.

Crearea si dezvoltarea noii societati s-a bazat atat pe experienta de peste 50 de ani in priductia de ingrasaminte chimice de la Navodari cat si pe folosirea noilor tehnologii in domeniu pentru a putea permite societatii sa ofere clientilor sai produse variate de o inalta calitate.

In prezent Combinatul de Ingrasaminte Chimice SA desfasoara activitate de productie si distributie ingrasaminte chimice pe baza de fosfor, azot si potasiu atat in forma simpla cat si complexa. Ingrasamintele complexe, de tip NPK, sunt oferite sub forma retetelor standard consacrate, dar la cererea clientilor pot fi create retete specific adaptate cerintelor si nevoilor agricultorilor.

Societatea noastra este producator de ingrasaminte pe baza de fosfor, fiind singurul producator din Romania de Superfosfat Simplu (20%P2O5) si Cerealfos (40%P2O5) produse omologate si inregistrate in conformitate cu standardele nationale si internationale.
Obiectivul principal al societatii noastre este de a oferi in permanenta produse de calitate superioara clientilor nostril, societatea aflandu-se intr-o continua dezvoltare si modernizare pentru a permite atingerea si mentinerea acestui obiectiv. In acest sens, Combinatul de Ingrasaminte Chimice a investit si in crearea de noi produse conforme noilor tendinte internationale din domeniul ingrasamintelor chimice. Astfel, dupa testari prelungite, a fost creat si pus pe piata spre vanzare produsul UREE LENTA NG – ingrasamant chimic cu degajare lenta a substantei active ce asigura sporurui de productie de 25% pana la 30% fata de urea normala.

Galerie foto