Ferma Apjok

Legume Coltau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Legume Coltau: Ferma Apjok .

Am pornit acest proiect din responsabilitatea față de natură, sănătate și agricultura locală. Dorim să creăm o platformă prin care băimărenii își pot cumpăra legume care sunt întradevăr proaspete. Aceste legume provin din ferma de lângă Baia Mare.

  1. Vindem doar ce ne crește în grădina noastră. Toate produsele ajung direct la cumpărător, fără intermediari, fără adaosuri.
  2. Prospețimea produselor este garantată de faptul că aducem legumele de la 12 km de Baia Mare. Acestea nu trebuie să străbată un continent printrun camion zile întregi, iar după alte câteva zile de stat pe raft să ajungă în mâncare.
  3. Livrăm la domiciliu. Acest lucru poate fi benefic pentru persoanele care nu au timp să viziteze piețele locale, sau pentru persoanele care nu pot să care prea mult.
  4. Această metodă este verde! Consumând doar produse locale, care nu sunt aduse de la mii de km am putea să minimalizăm emisiile de CO2.

Noi nu spunem că doar noi avem legume locale și proaspete. Ba mai mult, încurajăm toți băimărenii să cumpere produse din zona noastră, indiferent de la care producător, dar să știe sigur că persoana/firma respectivă este producător.

Ne gândim ca pe viitor să cautăm fermă parteneră pentru produse ce nu le avem noi: fructe și produse lactate. Asta în cazul în care acest proiect se va îndrepta întro direcție bună.

 

Galerie foto