Legume Milisauti

Producator de cartofi BUCOVINA

Legume Milisauti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Legume Milisauti: Producator de cartofi BUCOVINA.

Producator de samanta de cartofi certificata, incepand din anul 2005 FermaBucovina va ofera o gama variata de samanta de cartofi din clasele CL Elita, CL A, CL B, si prestari servicii agricole. Activitatea de baza a fermei este cultivarea cartofului pentru consum si samanta. Printre activitatile secundare se numara: cultivarea legumelor (in special ceapa) dar si cultivarea cerealelor. Localizarea fermei se face in zona de nord a Moldovei, in Bucovina. Sediul fermei este situat la 25 km de Suceava si 14 km de Radauti, in zona Milisauti Gara. Ferma dispune de toata gama de utilaje necesare cultivarii cartofului.

Samanta de cartofi extratimpurii, timpurii si tardive. Cartofi si ceapa de consum ambalate in plase de 5 pana la 30 Kg. Misiunea noastra este sa construim cu fiecare client relatii de lunga durata, bazate pe transparenta si incredere.

Servicii

Soiuri de cartofi prezente in cultura fermei: LAURA, MARABEL, BARNA, CARNAVAL, SANTE, SHANNON, CARRERA, ADORA, FABULA, REDLADY, OPAL si alte soiuri produse de IPM Olanda, Solana si HZPC.

 

Galerie foto