Legume Targu Jiu

FERMA DRĂGOESCU

Legume Targu Jiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Legume Targu Jiu: FERMA DRĂGOESCU.

  Producător agricol de răsaduri tradiţionale de legume și salată și de

    răsaduri altoite de legume și pepene verde în turbă şi substrat mineral  

qr code

 

     Avem o tradiție de peste 10 ani ca producători de răsaduri.

     De-a lungul anilor am produs răsaduri de legume și de flori. Deoarece cererea de răsaduri de flori este scăzută producem acestea numai la comandă.

     Cultura de răsaduri produse de noi a crescut an de an, datorită calității plantelor noastre, a tehnologizării procesului de producție și specializării lucrătorilor noștri conduși de inginerul horticol Dumitru Gheorghe.

     În anul 2015 am produs și cultivat peste 150.000 de fire de răsaduri de legume, salată, pepene verde și galben.

    Pe suprafaţa Fermei Drăgoescu de peste 1 ha., suprafaţă liberă arabilă, plantăm diferite culturi de legume din răsadurile produse în serele noastre. Suprafaţa acoperită de peste 3000m² o folosim pentru producerea și cultivarea răsadurilor fiind special amenajate, cu sistem de încălzire şi irigaţie proprie.

     La producerea răsadurilor folosim seminţe de la cele mai cunoscute firme cum ar fi: Bejo, ZKI, Hild, Rijk Zwaan, Mefim, Clause, Seminis, etc., care au un procent mare de germinație. Semințele sunt plantate toate mecanizat în alveole umplute cu turbă de înaltă calitate de la firma germană Terracult sau mai nou în substrat mineral de la Firma Grodan din Olanda. La producerea de răsaduri la comandă putem folosi și semințe proprii dar și semințele de plante pe care clienții noștri le doresc sau pe care le au deja cumpărate.

     Deţinem o suprafaţă arabilă acoperită de peste 3000 m² pe care o cultivăm de asemenea cu răsaduri de legume din producția noastră proprie care se pretează cultivării în solarii / sere. Producția de legume este pentru vânzarea lor en-gros şi en datails către clienţii nostrii, dar și pentru consumul propriu.

     Prin faptul că plantăm seminţele mecanizat în alveole cu un diametru destul de mare pentru a nu trebui repicate, minimalizămîn această situaţie pericolul unei îmbolnăviri premature a rădăcinii plantei şi datorită depozitării alveolelor pe tot timpul germinatiei seminţelor în camerele noastre special amenajate pentru germinare, cu temperatura şi umiditatea controlată, obţinem răsaduri de calitate superioară, cu rădăcini viguroase şi uniforme. Apoi se face trecerea lor în răsadniţă pentru a fi adaptate unei temperaturi mai reci. Aici are loc protejarea lor pe perioada de frig (ianuarie / martie), stropirea cu apă temperată și fertilizarea cu NPK-uri specifice. 

     Clienţii noştri din zona Târgu-Jiu-lui şi din localităţile învecinate apreciază calitatea răsadurilor noastre și ne recomandă fără teamă mai departe. Mulțumim!

     Astfel ni s-a dus vestea chiar şi spre Bucureşti, Târgovişte, Râmnicu Vâlcea, Orşova si Petroşani și Cluj. Cultivatorii care doresc un anumit soi sau hibrid de plante se poat adresa telefonic cu încredere ing. Dumitru Gheorghe sau pe mail pentru obținerea de informații privind producerea la comandă a răsadurilor. Pentru aceasta avem un model de contract pe site-ul nostru. 

     Din acest an ca urmare a cererilor crescute ale clienţilor noştrii,  vom începe cu producerea în masă de răsaduri altoite de pepene verde. 
Deasemenea vom produce începând din anul acesta şi răsaduri de legume altoite, în special de tomate cu două ramuri atât în turbă cât şi în substraturi minerale. Răsadurile altoite au o rădăcină puternică, ocomportare și o rezistență mai mare la anumite boli, producție legumicolă ridicată, ele putând fi plantate timpuriu. Un avantaj mare îl prezintă reducerea numărului de plante necesare la hectar, chiar dacă prețul lor la achiziție este mai ridicat.

     Firma Drăgoescu vă mulțumește pentru vizita făcută.

Servicii

Asigurăm în zona Târgu-Jiu-lui transportul produselor cumpărate de la ferma noastră.

Pentru alte zone, vă rugăm să ne contactați în prealabil pentru a stabili condițiile de transport și costurile.

Sfătuim de asemenea clienții noștri la înființarea și tratarea culturilor atât cu îngrășăminte dar și cu pesticide.

Parteneri

Holland Farming

Oferte speciale

Pentru perioada 1 / 8 Martie oferim ZAMBILE la ghivece!

Deoarece numărul lor este limitat este necesar să faceți o precomandă.

Deasemeni doritorilor de răsaduri îi informăm că începând din luna ianuarie pornim producția de răsaduri.

Pentru informații sunați la telefonul 0748 038 325 sau e-mail: comenzi@rasadurioltenia.ro