Piscicultura Galati

Emesis - unelte piscicole

Piscicultura Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Piscicultura Galati: Emesis - unelte piscicole.

Emesis furnizeaza solutii complete pentru irigatii automatizate.

De 10 ani si este Partener Autorizat Rain Bird din 2011. Activitatea noastra merge dincolo de specificarea si furnizarea materialelor si cautam pentru fiecare proiect in parte solutia potrivita ce satisface atat exigentele de calitate si performanta cat si eficientizarea costurilor de realizare a acestora.

Numele nostru se leaga de realizarea a sute de sisteme de irigatie.

Automatizate de referinta in Romania cu tehnologie noua si care au adus piata de irigatii automatizate din Romania la nivel European si dorim ca in continuare sa aducem clientilor nostri cele mai bune solutii pentru realizarea proiectelor propuse.

In acest sens echipa noastra se straduieste sa raspunda fiecarui proiect in parte cu maxim interes pentru gasirea unor solutii economic convenabile cat si performante din punct de vedere tehnic, iar rezultatele sunt sigurul element ce dorim sa ne recomande.

Emesis este singurul partener autorizat Rain Bird pentru furnizarea sistemelor integrate de control pentru irigatii  cu  statii de pompare  si statii meteo cu comunicare bidirectionala Rain Bird , iar in acest moment foarte multi beneficiari de referinta (parcuri si bulevarde municipale, terenuri de sport si societati private) se bucura de un sistem de irigatie  performant in baza proiectelor realizate de noi. Filozofia noastra este de a furniza clientilor nostri cea mai eficienta sol  prin realizarea unui proiect ce ia in calcul toate aspecteleutie tehnica pentru un  sistem de irigatie automatizat tehnice si furnizarea unor materiale de inalta calitate in cele mai bune conditii comerciale.

Galerie foto