Piscicultura Piatra Neamt

Echipamente Piscicultura Criber

Piscicultura Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Piscicultura Piatra Neamt: Echipamente Piscicultura Criber.

Solutiile bune sunt cea mai buna abordare in situatiile in care este necesara rezolvarea unor probleme deosebite. Cu siguranta ati auzit de fibra de sticla. Este un material relativ nou in lista materialelor folosite in diverse domenii de activitate. Experienta in utilizarea acestui material este foarte importanta pentru a obtine produse de calitate. 

Infiintata in anul 1998, compania 1st Criber a determinat un val de noi abordari in domeniul epurarii din Romania. Inovatia a fost materializata in produse de epurare si stocare de lichide, realizate din P.A.F.S (poliesteri armati cu fibra de sticla). Acest material ofera calitati deosebite, net superioare celor folosite in mod traditional in domeniu. Competentele deosebite ale companiei 1st Criber in acest sector de activitate sunt sustinute de agremente si certificate de calitate, recunoscute de forurile europene.

In plus, compania noastra a dezvoltat pana astazi, inca 2 divizii de productie ce au oferit un plus valoric pentru clientii si colaboratorii nostri. Este vorba despre ambarcatiuni si produse destinate agriculturii.
Acestea, dar si alte inovatii, reprezinta o garantie a calitatii produselor fabricate de 1st Criber. 

Pentru amanunte complete va invitam sa ne vizitati! 

Galerie foto