Seminte-Flori-Plante Medicinale Bolintin

Biosolaris Producator Plante

Seminte-Flori-Plante Medicinale Bolintin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Seminte-Flori-Plante Medicinale Bolintin: Biosolaris Producator Plante.

BIOSOLARIS
Producator - Comercializare Plante si Flori Bucuresti - Ilfov
0766.458.995 / 0766.455.135

Suntem un producator agricol cu peste 2700 mp. sere in marginimea Bucurestiului, localitatea Ciorogarla / Ilfov. Producem si comercializam flori la ghiveci, plante ornamentale si aromatice. Ne adresam atat celor ce doresc un singur ghiveci cat si revanzatorilor, institutiilor, companiilor, organizatorilor de evenimente sau florariilor.

producator plante bolintin ilfov

Suntem o societate infiintata de doar cativa ani care se ocupa cu productia de flori anuale si perene la ghiveci. Oferim atat revanzatorilor cat si celor care se ocupa de amenajari peisagiste o gama variata de flori pe tot parcursul anului, in functie de anotimp: plante de bordura, plante curgatoare, plante pentru gradina, parcuri, terase si balcoane, toate produse de noi in serele noastre din Ciorogarla-Ilfov.

producator plante bolintin ilfov

Gama noastra de flori la ghiveci este variata si disponibila pe tot parcursul anului in functie de anotimp.

  • flori la ghiveci pentru 1-8 martie
  • flori la ghiveci pentru primavara
  • flori la ghiveci pentru vara
  • flori la ghiveci pentru toamna
  • flori la ghiveci pentru iarna

Oferim atat revanzatorilor cat si celor care se ocupa de amenajari peisagiste o gama variata de flori pe tot parcursul anului, in functie de anotimp:plante de bordura,plante curgatoare,plante pentru gradina,parcuri, terase si balcoane,toate produse de noi in serele noastre din Ciorogarla-Ilfov.

Toate produse sunt crescute de noi in serele noastre din Ciorogarla-Ilfov. Va asteptam la noi pentru a va alege plantele dorite. Pentru cantitati mai mari va putem asigura transport!

 

Servicii

Flori 1 - 8 martie

Biosolaris produce si comercializeaza flori pentru 1 si 8 martie la preturi speciale, flori la ghiveci precum:

cyclamen, primula, zambila si cineraria

flori 1 8 martie

Flori primavara - vara

Flori la ghiveci pentru primavara si vara, oferind revanzatorilor, persoanelor si companiilor specialiate in amenajarile peisagiste flori anuale sau perene la ghiveci din categoriia florilor aromatice, flori pentru balcon, terasa, flori pentru gradina etc.

Flori aromatice

flori aromatice

Flori pentru balcon, terasa, jardiniera

flori blacon terasa

flori pentru terasa

flori pentru terasa ilfov 

Flori de bordura

flori ilfov

 

flori de bordura

Flori pentru gradina

flori gradina

flori primavara vara

flori la ghiveci

flori ciorogarla

flori colorate ciorogarla

Flori toamna-iarna

Biosolaris produce flori la ghiveci de interior si gradina pentru toamna si iarna. Gama noastra de flori la ghiveci este variata si si disponibila pe tot parcursul anului in functie de anotimp.

flori toamna iarna ciorogarla