Seminte-Flori-Plante Medicinale Bolintin

Biosolaris Producator Plante

Seminte-Flori-Plante Medicinale Bolintin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Seminte-Flori-Plante Medicinale Bolintin: Biosolaris Producator Plante.

Suntem un producator agricol cu peste 2700 mp. sere in marginimea Bucurestiului, localitatea Ciorogarla / Ilfov. Producem si comercializam flori la ghiveci, plante ornamentale si aromatice. Ne adresam atat celor ce doresc un singur ghiveci cat si revanzatorilor, institutiilor, companiilor, organizatorilor de evenimente sau florariilor.

Incurajam bucurestenii sa ne viziteze sa-si poata alege dintr-un sortiment bogat platind pretul corect fara indermediari.

Suntem o societate infiintata de doar cativa ani care se ocupa cu productia de flori anuale si perene la ghiveci. Oferim atat revanzatorilor cat si celor care se ocupa de amenajari peisagiste o gama variata de flori pe tot parcursul anului, in functie de anotimp: plante de bordura, plante curgatoare, plante pentru gradina, parcuri, terase si balcoane, toate produse de noi in serele noastre din Ciorogarla-Ilfov.

Gama noastra de flori la ghiveci este variata si disponibila pe tot parcursul anului in functie de anotimp.

  • flori la ghiveci pentru 1-8 martie
  • flori la ghiveci pentru primavara
  • flori la ghiveci pentru vara
  • flori la ghiveci pentru toamna
  • flori la ghiveci pentru iarna

Toate produse sunt crescute de noi in serele noastre din Ciorogarla-Ilfov. Va asteptam la noi pentru a va alege plantele dorite. Pentru cantitati mai mari va putem asigura transport!

Galerie foto