Seminte-Flori-Plante Medicinale Bucuresti-Sector 6

Producator Plante

Seminte-Flori-Plante Medicinale Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Seminte-Flori-Plante Medicinale Bucuresti-Sector 6: Producator Plante.

Suntem o societate infiintata de doar cativa ani care se ocupa cu productia de flori anuale si perene la ghiveci. Oferim atat revanzatorilor cat si celor care se ocupa de amenajari peisagiste o gama variata de flori pe tot parcursul anului, in functie de anotimp: plante de bordura, plante curgatoare, plante pentru gradina, parcuri, terase si balcoane, toate produse de noi in serele noastre din Ciorogarla-Ilfov.

Gama noastra de flori la ghiveci este variata si disponibila pe tot parcursul anului in functie de anotimp.

  • flori la ghiveci pentru 1-8 martie
  • flori la ghiveci pentru primavara
  • flori la ghiveci pentru vara
  • flori la ghiveci pentru toamna
  • flori la ghiveci pentru iarna

Oferim atat revanzatorilor cat si celor care se ocupa de amenajari peisagiste o gama variata de flori pe tot parcursul anului, in functie de anotimp:plante de bordura,plante curgatoare,plante pentru gradina,parcuri, terase si balcoane,toate produse de noi in serele noastre din Ciorogarla-Ilfov.

Toate produse sunt crescute de noi in serele noastre din Ciorogarla-Ilfov. Va asteptam la noi pentru a va alege plantele dorite. Pentru cantitati mai mari va putem asigura transport!

 

Servicii

Flori primavara - vara

Flori la ghiveci pentru primavara si vara, oferind revanzatorilor, persoanelor si companiilor specialiate in amenajarile peisagiste flori anuale sau perene la ghiveci din categoriia florilor aromatice, flori pentru balcon, terasa, flori pentru gradina etc.

Flori aromatice

Flori pentru balcon, terasa, jardiniera
 

Flori de bordura

Flori pentru gradina

Flori toamna-iarna

Biosolaris produce flori la ghiveci de interior si gradina pentru toamna si iarna. Gama noastra de flori la ghiveci este variata si si disponibila pe tot parcursul anului in functie de anotimp.