Seminte-Flori-Plante Medicinale Ciumbrud

Ciumbrud Plant

Seminte-Flori-Plante Medicinale Ciumbrud reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Seminte-Flori-Plante Medicinale Ciumbrud: Ciumbrud Plant.

Suntem o echipa tanara si dinamica, care a inceput activitatea in anul 2005, avand ca si obiect principal de activitate producerea de material saditor viticol,pomicol si dendrologic. Firma este localizata in jud.ALBA, localitatea CIUMBRUD, zona renumita si cu traditie in desfasurarea acestei activitati. Societatea s-a constituit pe coloana INTREPRINDERII FAMILIALE “PROFI- FAMILY”, si prin cooptarea mai multor familii de producatori. Ne putem lauda cu cei mai buni producatori, fiecare avand un rol bine determinat in desfasurarea activitatii firmei.

Pepiniera CIUMBRUD PLANT garanteaza investitii sigure si durabile in timp, gratie selectiei materialului de multiplicare cu provenienta controlata de catre INSPECTORATUL NATIONAL de CONTROL al SEMINTELOR si MATERIALULUI SADITOR.

Producerea plantelor de calitate superioara, pe linga experienta in acest domeniu a mai multor generatii, este garantata de logistica, spatii de depozitare frigorifice, utilaje performante, depozit de pastrare-prelucrare a materialului saditor de peste 1000 mp. Materialul saditor produs de societatea noastra, datorita conditiilor climatic si a solului favorabil din zona, sunt calite, rezistente, sanatoase ceea ce asigura conditii de plantare favorabile in tot bazinul Carpatic si extra Carpatic.

Ne diferentiem fata de concurenta prin faptul ca putem produce o gama mare si diversificata de material saditor, cu categorie biologica ridicata. Garantam calitatea si autenticitatea soiurilor, majoritatea sunt testate virotic,supravegheate de catre INSPECTORATUL TERITORIAL de CONTROL al SEMINTELOR si MATERIALULUI SADITOR ALBA si corespund normelor Europene. Oferim consultanta bazata pe experienta.

Suntem membrii activi in asociatii profesionale: AMSEM (Asociatia Amelioratorilor,Producatorilor si Comerciantilor de Samanta si Material Saditor din Romania)

Asociatia Amicii Rozelor din Romania (membru fondator filiala judeteana), participam la evenimente, targuri si expozitii de profil.

In acesti 10 ANI societatea a urmarit constant dezvoltarea si diversificarea activitatii, iar evolutia a fost ascendenta, an de an firma consolidandu-si pozitia pe piata, devenind un nume important in domeniu. In acesti ani am crescut si ne-am dezvoltat. Am marit considerabil productia, ne-am organizat pe departamente, am incheiat parteneriate cu Liceul Agricol Ciumbrud si cu autoritatile locale, cu scopul crearii de noi locuri de munca si promovarea zonei. Am dezvoltat un magazin online www.4garden.ro prin care am dorit sa satisfacem nevoile clientilor, mai ales ale persoanelor fizice. Am inceput infiintarea unui ROSARIUM in incinta firmei, prin care dorim sa prezentam publicului un numar mare si diversificat de trandafiri, de diferite clase si culori, impreuna cu plante ornamentale, in splendoarea lor naturala, pe tot parcursul anului.

 

Reusita economica si satisfactia profesionala nu au picat din senin, este rezultatul muncii si a daruirii depuse in acesti 10 ani, care transformate in zile si ore este foarte mult, dar au fost recompensate cu numeroase premii si aprecieri an de an.

Ne place ceea ce facem!

Galerie foto