Seminte-Flori-Plante Medicinale Salonta

Morami

Seminte-Flori-Plante Medicinale Salonta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Seminte-Flori-Plante Medicinale Salonta: Morami.

S.C.Morami S.R.L. este o companie infiintata in anul 2009, avand ca principal domeniu de activitate, comercializarea produselor fitosanitare si a produselor horticole. Faptul ca provenim din randul horticultorilor, ne ajuta sa intelegem mai bine nevoile lor, sa venim in intampinarea acestora cu produse diverse, bune calitativ si poate cel mai important, la preturi corecte, precum si consultanta de specialitate care sa-i ajute in organizarea si alegerea celor mai bune produse si solutii pentru a produce legume si fructe, in mod productiv si competitiv.

            Domeniul horticol este intr-o continua schimbare, dezvoltare, inovare, de asemenea piata produselor este intr-o permanenta schimbare, consumatorii in fiecare an au alte preferinte si alte asteptari de vis-à-vis de sortimentatia, calitatea legumelor si fructelor, de aceea partenerii nostrii, horticultorii, trebuie sa aiba parte de informatii noi (tehnologii de cultivare, noutati in domeniu horticol, etc.), produse noi (seminte, material saditor, ingrasaminte, materiale de acoperite, tehnologii de irigare, etc.) tot mai performante, care sa-i ajute sa faca fata acestor schimbari si sa fie competivi pe piata, fata de produsele straine ce le fac concurenta. Este ceea ce incercam noi, zi de zi, alaturi de partenerii nostri, furnizorii de imput-uri.

            A munci nu este o rusine ci o cinste, iar asa cum spune un proverb "meseria este bratara de aur", meseria de horticultor este una dintre cele mai complexe, dar si cele mai frumoase meserii din lume, asa ca noi, horticultorii trebuie sa fim unii dintre cei mai fericiti "meseriasi" din lume. Nu mai ramane decat sa va uram succes in afacerea voastra, horticultura, si vom fi onorati sa va avem parteneri, atat ca si clienti cat si ca furnizori de imput-uri.

Galerie foto