Ferma Maita

Zootehnie Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Zootehnie Buzau: Ferma Maita.

Suntem o mare ferma privata ce se ocupa cu cresterea si vanzarea  porcilor vietnamezi. Toate animalele noastre sunt crescute 100% natural, fara premixuri si fara alte substante de crestere sau ingrasare. Daca doriti sa mancati sanatos, fara e-euri si alte chimicale va sfatuim sa rasfoiti site-ul nostru pentru a putea observa preturile foarte avantajoase dar si imaginile si descrierile animalelor noastre. Fiecare animal are descrierea, poza si pretul lui.

Pentru mai multe detalii va rugam sa da-ti clik pe ''Contact'' pentru a vedea datele noastre de contact, va stam la dispozitie pentru orice fel de intrebare sau comanda.

Pentru informatii si comenzi ne puteti contacta la numarul: 0748.496.197

Va asteptam!

Servicii

Porci vietnamezi:

- reproducem si crestem porci vietnamezi asigurandu-le conditii de ingrijire optime : cotetele sunt prevazute cu spatii speciale pentru odihna , spatii pentru hrana si apa , si spatii pentru necesitati firesti. Alimentatia este exclusiv naturala , portionata pe etape bine determinate ale zilei si diversificata tocmai pentru a le asigura cresterea si dezvoltarea normala.Hrana este completata cu vitamine naturale necesare cresterii porcilor fara utilizarea premixuri-lor ( substante speciale pentru ingrasare si crestere). Porcii nostri sunt supusi permanent controlului medical sanitar veterinar pentru a evita imbolnavirea si virusarea acestora.Sunt vaccinati periodic conform indicatiilor medicului veterninar.

Galerie foto