Zootehnie Tulcea

Ferma Tulceana

Zootehnie Tulcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Zootehnie Tulcea: Ferma Tulceana.

Pretul mic afisat de diversi "comercianti " ascunde de multe ori mizerii mari, care vor debusola cumparatorii peste câteva saptamâni de la achizitionarea puilor.

Ori puii sunt toti cocosei din rase usoare, colorati sau albi, pe care producatorii de pui ii arunca la container sau ii vând cu 0,30-0,80 lei la diversi escroci, ca sa scape de ei sau acesti pui provin din oua de la pasari de tara neverificate veterinar.

Un ou provenit de la o pasare bolnava dar aparent sanatoasa, poate contamina tot incubatorul, toate ouale puse la incubat. Nenorocirea este ca boala transmisa la pui nu se manifesta in primele zile de viata, ci ea apare dupa 10-14 zile, când puii trec la noul propietar. Acesta va crede ca au murit puii din vina lui, ca a gresit cu alimentatia,ca le-a dat apa rece, ca a fost frig in camera etc... nu ca a cumparat puii bolnavi. si cum puii sunt sensibili, in 10 zile mor peste 50%, desi saracul om le-a cumparat din farmacii diverse medicamente care sa stopeze boala. si iar cumpara omul alti pui si iar arunca bani munciti pe fereastra.

Servicii

1.Pui de curca , albi, rasa Grade Maker, vaccinati trivalent
2.Pui de curca , negri, Big 7, vaccinati trivalent
3.Pui de curca , albi, rasa Converter, vaccinati trivalent
4.Pui de curca , albi, rasa Big 6, vaccinati trivalent

Galerie foto