Zootehnie Urziceni

Ferma Baraganu

Zootehnie Urziceni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Zootehnie Urziceni: Ferma Baraganu.

O echipa de specialisti devotati si entuziasti s-au angajat sa ofere sub acest nume, preparate din carne de cea mai buna calitate, care sa fie capabile sa satisfaca gusturile si asteptarile tuturor clientilor. 

Fiind o societate moderna, dinamica in plina dezvoltare, CARMAN isi bazeaza succesele nu numai pe echipa de specialisti, ci si pe o inzestrare tehnologica de ultima generatie, pe o atentie deosebita acordata materiilor prime cat si pe un sistem modern si riguros implementat pentru controlul calitatii. 

Infiintata in 1992, firma a cunoscut o crestere rapida prin darea in folosinta in 2006 a unei noi fabrici, construita conform noilor cerinte europene.Pentru ca produsele sa respecte cele mai exigente cerinte, CARMAN foloseste tehnologie de ultima ora din Germania, Italia si Austria. 

O etapa importanta in dezvoltarea firmei a fost si implementarea sistemului de management al calitatii ISO 9001/2001; si H.A.C.C.P. Cunoscandu-se importanta sanitatiei productiei, intreaga activitate este strict controlata organoleptic, fizico-chimic si microbiologic in laboratoarele proprii cu care este dotata.

Galerie foto