Cereale Targu Mures

S.C. AGROSEM IMPEX S.R.L.

Cereale Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cereale Targu Mures: S.C. AGROSEM IMPEX S.R.L..

Istoric

   Firma S.C. AGROSEM IMPEX S.R.L. Tg-Mures este o societate cu capital privat, care a luat fiinta in anul 2001.

   Activitatea firmei a crescut si s-a diversificat de la an la an .

   Firma dispune de masini proprii de ambalat seminte de legume, flori, aromatice, gazon, lucerna, trifoi, etc. .

   In anul 2007 firma a achizitionat un teren de 7000 m2 pe care se afla si o statie de conditionat cereale ( grau, orz, ovaz) si dispune de spatii pentru depozitare cu o suprafata de 1500 m2 .

   Aprovizionarea gamei de produse se realizeaza de la companii renumite si cu traditie in domeniu din : Italia, Olanda, Germania, Polonia, Ungaria .

 

   Desfacere

    Firma S.C. AGROSEM IMPEX S.R.L. efectueaza controlul calitatii marfurilor (semintelor) , abilitate prin acest scop prin intermediul laboratorului de calitate si control al semintelor atestat la normele U.E. Activitatea de comercializare se realizeaza in 9 magazine proprii en-detail cat si en-gros prin 2 depozite aflate in Tg-Mures. Comercializarea marfurilor se face insotita de certificate de calitate a semintelor.

   Personal

   S.C. AGROSEM IMPEX S.R.L. dispune de angajati cu pregatire profesionala in domeniul agricol , fiind atestati de ITCSMS Mures si de Directia de Protectie a Plantelor Mures. Personalul firmei ofera consultanta de specialitate in domeniul agricol.

 

   Dorinta Noastra

   S.C. AGROSEM IMPEX S.R.L. va continua si pe viitor de a desface marfuri de calitate conform normelor U.E.. Dorinta noastra este ca marfurile pe care le comercializam sa aduca o satisfactie continua clientului, fermierului.

Galerie foto