Pomicultura - Fructe Aiud

Pepiniera Crisplant Aiud

Pomicultura - Fructe Aiud reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Pomicultura - Fructe Aiud: Pepiniera Crisplant Aiud.


Pepiniera Crisplant Aiud

Producator material saditor pomicol controlat si certificat

Pomi fructiferi, arbusti fructiferi, vita de vie, trandafiri si plante ornamentale

0749.497.212

Despre Noi

Pepiniera Crisplant Transilvania Aiud producator material saditor pomicol certificat cu siguranta, nu suntem unicii furnizori de material de inmultire pentru livezi dar suntem printre primii care ofera material saditor de cea mai buna calitate, iar prin asistenta oferita de catre specialistii nostri ne asiguram ca beneficiarii - clientii nostri - sa fie satisfacuti pe deplin si sa constientizeze faptul ca au facut cea mai buna investitie, pepiniera cu traditie in producerea de pomi fructiferi altoiti. 

producator-pomi-aiud

Producem si comercializam o gama variata de material saditor pomicol soiuri renumite si soiuri autohtone: mar, par, prun, cais, piersic, nectarin, cires, visin, gutui, vita de vie, plante ornamentale si trandafiri. In oferta noastra gasiti pomii fructiferi pentru gradina dumnevoastra si chiar material saditor pentru livada superintensiva. Asiguram consultanta in domeniul pomicol ori si cand va puteti adresa cu ori ce problema incercam sa va ajutam. 

pomi-mar-pruni-cais-aiud

pomi-fructiferi-aiud

           

            

meri peri pruni aiud

pomi fructiferi aiud

  Incepind din sezonul de toamna 2016 Pepiniera Crisplant vine in sprijinul fermierilor cu un serviciu nou! Pentru a preintimpina cauzele unei plantatii neconforme de livada pe care si-o doreste fermierul (ex. nu s-au plantat pomii in conditii optime, au achizitionat pomi din diferite locatii si nu sunt soiurile dorite, sunt destule cazuri cand fermierul a cumparat mar si i-a rodit prun sau in cazuri nefericite nu a rodit nimic) dorim sa ii sprijinim si sa le oferim ajutorul de a infinta o livada in conditiile optime si oferim serviciul de plantare a materialului saditor pomicol produs de pepiniera noastra, iar noi garantam pentru acest lucru, atunci se vor elimina factori care fermierul le intampina la infintarea livezi cum ar fi:

  • pichetarea
  • formarea gropilor pentru plantat
  • asezarea si fixarea corespunzatoare a pomului in livada si nu in ultimul rand soiurile si formarea coroanei materialului saditor pomicol dorit

  In speranta ca va putem fi de ajutor asteptam sa ne contactati.
  Nu uitati un lucru bine facut de la inceput dureaza si place ochiului, iar rezultatele iti aduc multumirea de a avea livada mult dorita.

Servicii si Produse

  • Pomi fructiferi de vanzare
  • Pomi altoiti Aiud
  • Vindem material saditor pomicol certificat de calitate superioara Produsi in pepiniera la Aiud aclimatizat in Romania bun de plantat in toate zonele din Romania
  • Livrarea comenzilor la destinatie prin curierat! Acum este mai avantajos sa intri in posesia materialului saditor pomicol produs de pepiniera noastra, va oferim calitate si material saditor certificat la pretul de producator.

Parteneri

Membru fondator "Pepiniera Aiud Cooperativa Agricola"

Oferte speciale

Vindem material saditor pomicol certificat de calitate superioara,Materialul saditor Produs in pepiniera la Aiud aclimatizat in Romania bun de plantat in toate zonele din Romania, Un motiv foarte important atunci cand doresti sa infintezi o plantatie pomicola este ca materialul sditor sa fie unul de calitate.”In primul rand pomii se achizitioneaza de la productorii autorizati, nu de la marginea strzii.Se cumpara pomi fructiferi certificati nu cei neconformi de la margine strazi(piatei)care cu siguranta sunt purtati de colo -- colo si nu mai prezinta garantie”,trimitem la destinatie prin curierat,mai multe informati gasiti;http://www.pepinieracrisplant.com sau la depozitul din Strada Gheorghe Doja 136-137,( Intrarea dinspre Cluj)Aiud 515200, Romania, Multumim.

Oferta Noua!

Pentru fermieri interesati de material saditor certificat cu soiuri sub licenta !

altoit in portaltoiuri de rigoare ridicata cum ar fi soiuri de prun,cires,cais,mar,par se vor lua oferte din timp pentru a pregati documentatia necesara obtineri licentelor contractate.Va asteptam cu cererile dumneavoastra!

oferta material saditor certificat cu soiuri sub licenta.jpg