Ingrasaminte-Pesticide Alexandria

Matcons

Ingrasaminte-Pesticide Alexandria reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ingrasaminte-Pesticide Alexandria: Matcons.

Ingrăşămintele chimice reprezintă hrana pentru plante.
   Funcţia principală a îngrăşămintelor chimice este aceea de a preîntimpina lipsa substanţelor hrănitoare din pământ.
   Pentru crestere si dezvoltare normala, plantele au nevoie de carbon, hidrogen şi oxigen pe care le iau din aer şi apă si in plus au nevoie de elemente minerale esenţiale numite substanţe hrănitoare saufertilizatori, pe care în mod normal le iau din sol.
   După o folosinţa îndelungată şi continuă a solului, acesta sărăceşte în substanţe hrănitoare şi este necesară intervenţia omului prin aplicarea susţinută de îngrăşăminte chimice specifice, în funcţie de carenţele solului.
   Ingrăşămintele chimice înlocuiesc nutrienţii pe care plantele îi absorb din sol. Fără fertilizare cu îngrăşăminte chimice recoltele ar fi substanţial reduse!
   Dacă unul sau mai mulţi nutrienti nu sunt prezenţi în sol sau există în cantităţi mici pentru o creştere optimă a plantei, este nevoie de intervenţie, respectiv fertilizarea cu îngrăşăminte chimice necesare solului respectiv. Lipsa unui singur element mineral este suficientă pentru a obţine o scădere puternica a recoltei. De aceeea aveti nevoie de ingrasaminte chimice.
 

NOI VA PUTEM AJUTA!

Firma Matcons SRL din Turnu Magurele distribuie urmatoarele tipuri de îngrăşăminte chimice:
-uree - fabricata in Romania ( Turnu Magurele, Bacau, Slobozia, Fagaras);
-azotat de amoniu - fabricat in Romania ( Turnu Magurele, Bacau, Slobozia, Fagaras);
-îngrăşăminte complexe de tip NPK - fabricate in Romania si Rusia.
-Sulfat de Amoniu si Nitrocalcar - fabricate in Romania si Rusia.

Galerie foto