Ingrasaminte-Pesticide Hida

Ingrasaminte Hida

Ingrasaminte-Pesticide Hida reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ingrasaminte-Pesticide Hida: Ingrasaminte Hida.

Suntem o echipa de profesionisti cu experienta in agricultura in special in domeniul capsunului si arbustilor fructiferi care va ofera solutii eficiente reale, testate in campurile noastre de experienta.

Obiectul principal de activitate al societatii noastre comerciale este producerea si comecializarea de material saditor pomicol sanatos din soiuri productive, rezistente si bine adaptate conditiilor din tara noastra.

Cu un portofoliu mare de clienti in toata tara avem multe succese in infintarea plantatiilor cu randamente mari si profit deosebit de ridicat. Astfel va oferim solutii complete de fertilizare, folie de mulcire si irigare impreuna cu materialul saditor la preturi de producator incat clientii nostri sunt mereu multumiti.

Ingasaminte minerale pentru culturi de exceptie

  • Plant-the-seed1O nutritie echilibrata a plantelor poate aduce culturii dvs productii mai mari si de calitate.
  • Va oferim ingrasaminte minerale hidrosolubile cu microelemente pentru fertilizarea prin irigare sau la sol.
  • Acestea se evidentiaza prin faptul ca se pot fi absorbite rapid si usor de catre plante efectul lor fiind imediat vizibil.
  • Gama de ingrasaminte hidrosolubile este variata, va putem oferi solutii personalizate in functie de necesarul de elemente din sol si specificul culturii dvs.

Îngrășăminte organice pentru culturi ecologice

  • Ingrasamintele organice pot oferi recolte de calitate, sanatoase cu eforturi mici.
  • Aceste ingrasaminte vi le oferim sub forma granulata si pot fi folosite cu succes atat pentru culturi ecologice cat si pentru orice tip de cultura.
  • Au avantajul ca sunt asimilate usor si rapid de catre plante si pot imbunatati calitatea solului.

 

 

Galerie foto