Legume Baltatesti

Conserv Fruct

Legume Baltatesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Legume Baltatesti: Conserv Fruct.

CONSERVFRUCT Bălţăteşti este situată în nord-estul României, în judeţul Neamţ, în apropierea vestitelor mănăstiri Neamţ, Secu, Sihastria, Agapia şi Văratec, într-o zonă în care prepararea şi păstrarea legumelor este o tradiţie binecunoscută şi apreciată de toti cei care vizitează această zonă a ţării.

Oferta CONSERVFRUCT cuprinde o gamă variată de: gemuri, dulceţuri, compoturi, murături, produse pe baza de tomate, mixturi de legume în oţet, ulei şi apă, precum şi multe produse tradiţionale româneşti.

Din dorinţa de progres şi de îmbunătăţire a poziţiei de piaţa, în mod constant, în cadrul companiei se desfăşoară analize ale pieţei şi ale tendinţelor din industrie. Acest lucru ne ajută să întâmpinăm cât mai bine aşteptările partenerilor şi consumatorilor şi ne ajută să luăm cele mai bune decizii în cadrul companiei.

Dragostea faţă de natură, respectul faţă de consumator şi experienţa în domeniul prelucrării legumelor şi fructelor au făcut ca produsele fabricate sub brand-ul Conservfruct şi Cegusto să se dintingă pe piaţa produselor similare prin aceea că sunt sănătoase, gustoase, naturale şi păstrează aroma şi prospeţimea fructelor şi legumelor fără a folosi aromatizanţi, coloranţi şi conservanţi.

Compania se bucură de un manageriat şi de tehnologi cu experienţă de mai bine de 30 de ani în domeniul prelucrării legumelor şi fructelor.

Conservfruct deţine una din cele mai moderne şi performante fabrici de conserve din fructe şi legume, utilajele folosite în procesul tehnologic fiind capabile să satisfacă cele mai înalte standarde de calitate şi siguranţă, cerute atât de piaţa internă, cât şi de cea externă.

Din anul 2003 s-a implementat sistemul de management al calităţii ISO 9001:2001.

Produsele Conservfruct şi Cegusto se găsesc atât pe piaţa internă într-un mare număr de magazine, în marile reţele de supermarket-uri, cât şi pe piaţa externă, în ţări precum Israel, Italia, Grecia, Irlanda, Marea Britanie, Spania, Germania, Cipru, Canada şi SUA.

Galerie foto