Piscicultura Bacau

Ecosat

Piscicultura Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Piscicultura Bacau: Ecosat.

Sc Ecosat Srl si-a facut aparitia pe piata romaneasca in anul 1992. Pana in prezent ea s-a dezvoltat permanent si s-a impus ca una dintre cele mai profesionale firme de productie a articolelor din rasina armata cu fibra de sticla. 

Profilul de activitate consta in realizarea de lucrari de redimensionare si executare a rezervoarelor tanc din fibra de sticla de diverse dimensiuni, producerea de butoaie, recipienti, vase, mobilier mase plastice, instalatii sanitare. 

Cu o traditie de peste 20 ani in fabricarea obiectelor din poliester armat cu fibra de sticla SC. ECOSAT S.R.L. s-a impus si  rezista pe o piata saturata si in crestere a producatorilor de profil .Investind constant in tehnologie si personal ne-am impus la nivel national ca una din cele mai eficiente si performante firme producatoare de articole din fibra de sticla (PAFS). Societatea isi desfasoara activitatea in spatii proprii, amenajate pe o suprafata de 3200 mp, avand doua puncte de lucru in municipiul Bacau: unul situat in Calea Moldovei 197 care este si sediul firmei si al doilea situat pe Str. Alexei Tolstoi 69.

Galerie foto