Pomicultura - Fructe Bucuresti-Sector 1

Statiunea de cercetare si dezvoltare pomicola Baneasa

Pomicultura - Fructe Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Pomicultura - Fructe Bucuresti-Sector 1: Statiunea de cercetare si dezvoltare pomicola Baneasa.

Statiunea de Cercetare - Dezvoltare pentru Pomicultura Baneasa- Bucuresti, vinde material saditor pomicol, dendro-floricol si produse de fitofarmacie ,  organizeaza cursuri de calificare in meseria de pomicultor si lucrator in cultura plantelor.
Diplome recunoscute de MEC si Ministerul Muncii.
Informatii la    telefon: 021.233.06.13     e-mail: statiuneabaneasa@yahoo.com  

 

Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură Băneasa - Bucureşti este instituţie publică care funcţionează în subordinea Academiei de Ştiinte Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Siseşti" - forul ştiinţific naţional în domeniul agriculturii, medicinei veterinare, industriei alimentare, silviculturii şi protecţiei mediului - şi în directa coordonare a Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură Mărăcineni, Argeş. 

Staţiunea desfăşoară o gamă largă de activităţi, de la cele de cercetare şi dezvoltare la activităţi comerciale, prestări de servicii şi consultanţă.

De asemenea, Statiunea conservă în colecţiile naţionale tezaurul genetic pentru speciile cais, piersic şi nectarin, cantonate în zona de sud a României, tezaur concretizat în peste 655 fenotipuri de cais şi 950 fenotipuri de piersic şi nectarin. 

 

Galerie foto