Seminte-Flori-Plante Medicinale Biharia

Seminte-Flori-Plante Medicinale Biharia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Seminte-Flori-Plante Medicinale Biharia: .


Articole de gradinarit| Ingrasaminte | Pesticide | Seminte profesionale | Legume cauaceu

Despre Noi

Pentru toti cei interesati de dezvoltarea unei agriculturi de calitate, cu produse sanatoase care sa poate fi apoi comercializate si chiar exportate, sau pentru simplul consum, in cazul micilor producatori, Agrifarm va pune la dispozitie o gama variata de seminte, pesticide, ingrasaminte si articole de gradinarit la cele mai avantajoase preturi.

seminte legume pesticide biharia

Toate ingrasamintele si pesticidele comercializate de Agrifarm sunt in conformitate cu normele europene, si, desi poate multi dintre dumneavoastra va ganditi ca astfel de produse nu au ce cauta in culturi, va amintim faptul ca ingrasamintele si pesticidele (desigur, cele produse cu atentie si grija pentru mediul inconjurator si consumatorul de produse agricole) au un rol important in oferirea de protectie si rezistenta culturilor in fata diversilor daunatori, care, din cauza conditiilor de mediu devin din ce in ce mai agresivi.

ingrasamant legume biharia

De asemenea, Agrifam va pune la dispozitie o serie de unelte de gradinarit, pornind de la pachete de turba de calitate superiora si incheind cu folii pentru solar. Pretul acestor produse, precum si cantitatile in care sunt ambalate, fac accesibil gradinaritul chiar si celor fara experienta in acest domeniu.

Semintele de calitate pe care le comercializeaza Agrifarm sunt atent selectionate si testate inainte de comercializare. Astfel, la Agrifarm veti gasi pachete cu seminte de la producatori diversi, de la Agrosel, marca disponibila chiar si in supermarket, pana la mai costisitoarele Duna-R, o marca recunoscuta de cunoscatori. Insa chiar daca unele dintre marcile comercializate se regasesc in magazinele mari sau in cele de specialitate, Agrifarm comercializeaza o gama foarte mare de seminte, asa ca la noi veti gasi mereu soiuri particulare.

Seminte legume de calitate.seminte legume biharia
Avand in vedere ca la tara bunicii nostri preferau sa foloseasca semintele rezultate din culturile anterioare, probabil va veti intreba de ce este bine sa cumparati seminte legume profesionale, cand acest lucru era apanajul marilor producatori? Raspunsul simplu este ca aceste seminte profesionale sunt mult mai bune, mult mai rezistente la intemperii si daunatori si atent verificate pentru a fi un produs 100% sanatos.

De asemenea, unele soiuri de seminte produc legume timpurii, cum este cazul salatei verzi rezultata din semintele Geodis si Hedonis, o salata care este rezistenta la frig si poate fi cultivata chiar si in anotimpuri mai racoroase precum primavara si toamna.

Primavara este momentul propice pentru plantarea sau replantarea semintelor pentru culturile pe care le aveti in vedere pentru anul in curs sau chiar anii care urmeaza, stiut fiind ca exista plante care au nevoie de mai mult de un an pentru dezvoltare.

In conditiile in care Uniunea Europeana a reglementat in detaliu domeniul agriculturii, obtinerea unei culturi de calitate, la standarde europene, este o provocare nu doar pentru marii producatori, dar mai ales pentru micii producatori, care, cateodata, nu dispun de suficienta finantare pentru a achizitiona seminte profesionale legume si materiale de lucru de cea mai buna calitate.

Asadar, daca anul acesta vreti sa va lansati ca un mic agricultor pe petecul de gradina din fata casei, sau aveti cateva hectare bune de lucrat, faceti o vizita la Agrifarm!