Seminte-Flori-Plante Medicinale Biharia

SC AGRIFARM SRL

Seminte-Flori-Plante Medicinale Biharia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Seminte-Flori-Plante Medicinale Biharia: SC AGRIFARM SRL.

Seminte de calitate de la Agrifarm Bihor! 

articole de gradinaritingrasamintepesticideseminte profesionale legume cauaceu

Primăvara este momentul propice pentru plantarea sau replantarea seminţelor pentru culturile pe care le aveţi în vedere pentru anul în curs sau chiar anii care urmează, ştiut fiind că există plante care au nevoie de mai mult de un an pentru dezvoltare.
În condiţiile în care Uniunea Europeană a reglementat în detaliu domeniul agriculturii, obţinerea unei culturi de calitate, la standarde europene, este o provocare nu doar pentru marii producători, dar mai ales pentru micii producători, care, câteodată, nu dispun de suficientă finanţare pentru a achiziţiona seminţe profesionale legume şi materiale de lucru de cea mai bună calitate.

Pentru toţi cei interesaţi de dezvoltarea unei agriculturi de calitate, cu produse sănătoase care să poate fi apoi comercializate şi chiar exportate, sau pentru simplul consum, în cazul micilor producători, Agrifarm vă pune la dispoziţie o gamă variată de seminţe, pesticide, îngrăşăminte şi articole de grădinărit la cele mai avantajoase preţuri. Toate îngrăşămintele şi pesticidele comercializate de Agrifarm sunt în conformitate cu normele europene, şi, deşi poate mulţi dintre dumneavoastră vă gândiţi că astfel de produse nu au ce căuta în culturi, vă amintim faptul că îngrăşămintele şi pesticidele (desigur, cele produse cu atenţie şi grijă pentru mediul înconjurător şi consumatorul de produse agricole) au un rol important în oferirea de protecţie şi rezistenţă culturilor în faţa diverşilor dăunători, care, din cauza condiţiilor de mediu devin din ce în ce mai agresivi. De asemenea, Agrifam vă pune la dispoziţie o serie de unelte de grădinărit, pornind de la pachete de turbă de calitate superioră şi încheind cu folii pentru solar. Preţul acestor produse, precum şi cantităţile în care sunt ambalate, fac accesibil grădinăritul chiar şi celor fără experienţă în acest domeniu.

Seminţele de calitate pe care le comercializează Agrifarm sunt atent selecţionate şi testate înainte de comercializare. Astfel, la Agrifarm veţi găsi pachete cu seminţe de la producători diverşi, de la Agrosel, marcă disponibilă chiar şi în supermarket, până la mai costisitoarele Duna-R, o marcă recunoscută de cunoscători. Însă chiar dacă unele dintre mărcile comercializate se regăsesc în magazinele mari sau în cele de specialitate, Agrifarm comercializează o gamă foarte mare de seminţe, aşa că la noi veţi găsi mereu soiuri particulare.

Seminte legume de calitate.

Având în vedere că la ţară bunicii noştri preferau să folosească seminţele rezultate din culturile anterioare, probabil vă veţi întreba de ce este bine să cumpăraţi seminţe legume profesionale, când acest lucru era apanajul marilor producători ? Răspunsul simplu este că aceste seminţe profesionale sunt mult mai bune, mult mai rezistente la intemperii şi dăunători şi atent verificate pentru a fi un produs  100% sănătos. De asemenea, unele soiuri de seminţe produc legume timpurii, cum este cazul salatei verzi rezultată din seminţele Geodis şi Hedonis, o salată care este rezistentă la frig şi poate fi cultivată chiar şi în anotimpuri mai răcoroase precum primăvara şi toamna.

Aşadar, dacă anul acesta vreţi să vă lansaţi ca un mic agricultor pe petecul de grădină din faţa casei, sau aveţi câteva hectare bune de lucrat, faceţi o vizită la Agrifarm!

Galerie foto