Seminte-Flori-Plante Medicinale Calarasi

Seminte Plante

Seminte-Flori-Plante Medicinale Calarasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Seminte-Flori-Plante Medicinale Calarasi: Seminte Plante.

Societatea S.C. Ceres-Union SRL, cea care detine SemintePlante.ro, cu sediul in Calarasi,  jud. Calarasi, are ca pincipal obiect de activitate comercializarea semintelor si a altor materiale necesare activitatiilor agricole.

In portofoliul nostru de produse includem seminte profesionale de  flori si legume de cea mai buna calitate, precum si alte lucruri utile cresterii acestor plante: unelte de gradina,  ingrasaminte, pesticide, etc. De asemenea, oferim pentru toti  agricultorii consultanta cu privire la modul de plantare si ingrijire a fiecarui soi de seminte, pentru obtinerea de rezultate competitive.

Colaboram cu branduri de renume, recunoscute ca principalele producatoare de material saditor pe plan international, firme ce investesc enorm in tehnologia si cercetarea semintelor, acordand o mare atentie procesarii semintei. Printre calitatile ce recomanda semintele noastra, si mai ales acesti producatori putem enumera: semanarea mult mai usoara a acestor seminte; rasarirea uniforma; protectia mai  eficienta impotriva ciupercilor si daunatorilor si o  productie mult mai mare. Includem in semintele noastre, atat  seminte obisnuite cat si hibrizi de foarte buna calitate,  performeri pe toate planurile.

Incercam sa oferim solutii de calitate pentru dezvoltarea  agricola in Romania prin semintele profesionale si materialele auxiliare oferite.

Consultanta de specialitate

Magazinul incearca sa ofere prin prezentul website, toate informatiile necesare unui ciclu de productie eficient. Cu toate astea, este posibil ca anumite informatii sa lipseasca. In acest caz, va stam la dispozitie prin intermediul numerelor de telefon si al adresei de e-mail cu raspunsuri privind tehnologiile de cultivare, crestere si combatere a daunatorilor la cultura legumicola.

Galerie foto