Seminte-Flori-Plante Medicinale Cluj Napoca

KERTIMAG

Seminte-Flori-Plante Medicinale Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Seminte-Flori-Plante Medicinale Cluj Napoca: KERTIMAG.

În anul 2000 am înfiinţat firma Kertimag Romania Srl, cu capital mixt ungaro-român, fiind asociate două firme ungare: Redei Kertimag Rt, cu experienţă de o sută de ani pe paţa internaţională şi zece ani în Romania şi MG Falker GBBR Bt producător şi ameliorator de soiuri de mazăre verde. În prezent suntem un personaj important pe piaţa romanească.

Comercializăm peste 150 de specii şi 450 de soiuri vegetale şi floricole. Unele soiuri sunt deja cunoscute de către grădinari, dar în general încercăm să aducem pe piaţa internă seminţe de plante care sunt adaptate la condiţiile de mediu din România. Ambalajul rezistent şi controlul permanent al seminţelor asigură calitatea superioară a acestora. Plicurile de seminţe, realizate la standarde europene sunt prevăzute cu orificii estetice care înlesnesc expunerea lor. Informaţiile importante despre plante şi metodele de plantare sunt prezentate pe partea posterioară a plicurilor. Ca şi un obiectiv secundar al firmei este comercializarea bulbilor de flori, butaşilor de trandafir, de material săditor, pastile Jiffy, substrat nucă de cocos, soluţii nutritive pentru plante, accesorii de grădinărit, produse pentru vinificaţie - conservare şi nu în ultimul rând seminţe de iarbă la cele mai accesibile preţuri. Distribuţia produselor Kertimag este asigurată de la sediul central din Cluj-Napoca, iar la începutul anului 2008 de la punctul de lucru din Bucureşti. Reţeaua de distribuţie cu o logistică completă este în continuă dezvoltare, iar prin colaboratorii din toată ţara asigurăm satisfacerea promtă a clienţilor noştrii.

Galerie foto