Seminte-Flori-Plante Medicinale Reghin

MARGARETA S.R.L.

Seminte-Flori-Plante Medicinale Reghin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Seminte-Flori-Plante Medicinale Reghin: MARGARETA S.R.L..

Oferă toată gama de: seminţe de legume şi flori, seminţe de cereale şi porumb,seminţe de plante furajere, pesticide,îngraşaminte chimice, pomi fructiferi, plante ornamentale, folie pt. solarii & accesorii,mase plastice. Oferim consultanţă agricolă.

Rotatia culturilor este o veriga tehnologica de importanta esentiala in sistemele de agricultura biologica. In cadrul rotatiilor trebuie aplicate modalitati de fertilizare a solului care sa asigure imbunatatirea si mentinerea fertilitatii. In acest scop sunt folosite ingrasamintele organice naturale, de preferinta compostate. Se urmareste obtinerea unui efect benefic maxim datorat microorganismelor fixatoare de azot, atât al celor care traiesc in simbioza pe radacinile plantelor leguminoase, cât si al celor care traiesc liber in sol si care fixeaza azotul atmosferic sub mai multe forme acccesibile plantelor. De asemenea, au scopul de a imbogati rezerva de nutrienti din sol in forme mai accesibile pentru plante prin stimularea activitatii micro si macroorganismelor,  printr-o masa radiculara mai mare. Dezvoltarea vietii in sol, a mediului biotic are consecinte dintre cele mai benefice asupra fertilitatii solului si a creerii conditiilor optime instalarii si sanatatii covorului vegetal. Intre productia vegetala si cea animala intodeauna exista un raport echilibrat, armonizat cu posibilitatile unitatii.

Galerie foto