Viticultura Bucuresti-Sector 6

Angelli - producator vinuri spumante

Viticultura Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Viticultura Bucuresti-Sector 6: Angelli - producator vinuri spumante.

SC ANGELLI SPUMANTE & APERITIVE SRL este unul din cei mai importanti producatori de bauturi alcoolice din Romania, detinator al marcii ANGELLI, lider pe piata vinurilor spumante, cu o bogata experienta in producerea si comercializarea bauturilor alcoolice.

1994 
Compania ia fiinta si vinul spumant ANGELLI este lansat pe piata din Romania.

1995 
Gama de lichioruri ANGELLI este introdusa pe piata.

1996 
Se lanseaza gama de vermut ANGELLI. Acest an marcheaza inceputul unor investitii sustinute in campaniile publicitare TV.

1997 
Angelli isi dezvolta propria structura de vanzari, acoperind astfel intreg teritoriul tarii.

1999 
Incepe constructia unui nou sediu in Bucuresti, aproape de autostrada A1. Este una dintre cele mai moderne fabrici pentru productia de bauturi alcoolice din Europa, beneficiind de investitii substantiale.

2003 
Compania devine parte integranta a concernului german Henkell & Co. 
Infiintat in anul 1832, grupul german Henkell & Co. este unul dintre cei mai importanti si renumiti producatori de vin spumant din lume, detinand companii in 11 tari europene: Germania, Austria, Ungaria, Republica Ceha, Slovacia, Polonia, Franta, Romania, Estonia, Ucraina si Italia. 
Henkell & Co. este lider de piata:

  • pe segmentul de vin spumant in tari ca Germania, Austria, Ungaria, Republica Ceha, Slovacia, Romania si Ucraina
  • pe segmentul de vin in Ungaria si Republica Ceha
  • pe segmentul de vodca in Germania
  • pe segmentul de prosecco in Italia.

 

2005 
Angelli Spumante & Aperitive obtine certificarea in managementul calitatii ISO 9001:2002, HACCP si IFS (International Food Standard).

2008 
Cu ajutorul investitiilor SAPARD, Angelli Spumante & Aperitive isi extinde spatiile de productie, pentru a intampina mai eficient cererea de pe piata.

Galerie foto