Zootehnie Harman

Ferma lu' Taticu Harman

Zootehnie Harman reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Zootehnie Harman: Ferma lu' Taticu Harman.

Proiectul nostru, s-a născut ca urmare a dorinței noastre de a ne hrăni copiii cu hrană sănătoasă, fără substanțe chimice, medicamente și/sau stimulente de creștere. Așa am cumpărat primele noastre cinci găini pentru ouă. Aveam să aflăm mai târziu că puicuțele noastre tinere, gata să înceapă ouatul, sunt doar niște biete găini casate dintr-o fermă de producție intensivă, vlăguite de exploatare. Și așa am început să studiem mai bine tot ce trebuia știut despre păsarile de curte crescute sănătos. Incet, încet, am crescut ferma cu păsări tinere, populând săptămanal cu pui de găină, de bibilică, de curcă și bobocei de rațăsau de gâscă. Nici nu ne-am dat seama când am depășit pragul de 500 de pasari de curte. Asta am văzut-o doar când am constatat că trebuie să cumpărăm cerealele cu tona.

Si nu doar cereale.

Pentru a înlocui din meniu medicamentele, premixurile și alte stimulente nesănătoase, le-am oferit păsărilor noastre o hrană cât mai diversificată. Astfel, pe lângă amestecurile de cereale diverse, le-am răsfățat în funcție de sezon cu varză, bostan de copt, sfeclă, castraveți, dovlecei, roșii, mere, pere și nu în ultimul rând, iarbă verde sau lucernă. In felul acesta, printr-o alimentație naturală completă,
și prin supravegherea permanentă pentru eliminarea rapidă a oricărei păsări cu semne de indispoziție, am reusit să menținem toată ferma în stare de sănătate maxima, în mod natural. Și pentru că doar în familia noastră nu putem consuma tot acest belșug înaripat, îl oferim prietenilor și prietenilor prietenilor noștri, pentru mesele familiilor lor. Vă rugăm să nu vă supărați dacă nu întotdeauna putem să vă onorăm comenzile integral. Ferma noastră nu produce cantitate ci calitate și din acest motiv nu întotdeauna avem ce vinde.

Galerie foto