Zootehnie Hoparta

Magnolia Super S.R.L.

Zootehnie Hoparta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Zootehnie Hoparta: Magnolia Super S.R.L..

De asemenea, de la ferma de vaci, în număr de 96 de capete, furnizăm produse proaspete (lapte, carne), iar de la cea de ovine, 300 de oi, vă oferim miei, urdă proaspată, caş, brânză. Pentru viitoare colaborări nu ezitaţi să ne contactaţi! Compania MAGNOLIA SRL oferă o gamă variată de servicii calitative în agricultură: administrarea terenurilor arabile, producerea şi comercializarea de cereale, porumb, grâu şi furaje pentru animale.

Utilajele agricole sunt construite pentru a face fata celor mai potrivnice conditii meteorologice si de teren, iar durata lor de viata este de 10, pana la poate de 20 de ori mai lunga comparativ cu cea a vehiculelor obisnuite. 

Atunci cand achizitionati un echipament deja folosit, din experienta mea de 7 ani de lucru cu astfel de utilaje, va pot spune ca va poate fi de ajutor daca tineti cont de cateva lucruri. Poate cel mai important este ca intotdeauna sa apelati la un dealer cunoscut, care are disponibilitatea si cunostintele necesare pentru a va oferi sprijin in alegerea celei mai bune optiuni pentru dumneavoastraa din punctul de vedere al raportului calitate – pret.

Galerie foto