Zootehnie Slobozia

Ferma de pasari Avicola Slobozia

Zootehnie Slobozia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Zootehnie Slobozia: Ferma de pasari Avicola Slobozia.

Avicola Slobozia este un brand cu tradiție în producția și comercializarea cărnii de pasăre pe teritoriul României care își are sediul administrativ și rădăcinile în județul Ialomița. În ultimii 5 ani și-a consolidat puternic poziția pe piața cărnii de pasăre din Europa unde comercializează aproximativ 30% din producție, în state ca Italia, Franța, Germania, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Grecia, Cipru. Avicola Slobozia SA poate produce anual aproximativ 15.000-17.000 tone carne comercializată sub diferite forme.

Societatea are 400 de angajați, ferme proprii de producție, fabrică de furaje cu capacitate de 30.000 tone furaj / an, abator propriu cu capacitate sacrificare de 4.000 capete/ora, flotă proprie de distribuție, în țară lanț propriu de magazine.Avicola Slobozia SA înregistrează anual o cifră de afaceri de aproximativ 20 milioane euro, cu o cotă de participare la Bugetul Local al Municipiului Slobozia de aproximativ 2,5 milioane euro/an .

Societatea a implementat, menținut și beneficiază de standardele de calitate ISO 9001:2000 și ISO 22000:2005 în ce privește managementul și siguranța alimentelor. Avicola Slobozia SA a obținut recunoașterea și aprecierea pentru calitatea produselor sale cu cea mai mare distincție acordată în domeniul produselor alimentare în anul 2011, la Madrid, Spania, premiul “NOUL MILENIU AL CALITĂȚII”.

Avicola Slobozia SA beneficiază de un circuit tehnologic complet cu tehnologie modernă, de la obținerea puilor de o zi, până la abator propriu de prelucrare și industrializare a cărnii de pui, fabrică de furaje, unică în Sud-Estul Europei, ce funcționează pe principiul expandat și care oferă cărnii de pui un gust deosebit pe care mare parte din consumatori l-au uitat. Puii din fermele Avicola Slobozia SA sunt hrăniți cu furaje naturale proprii, produsele fiind astfel sănătoase, sigure pentru întreaga familie și pline de savoare!