Zootehnie Vladimirescu

Ferma de animale Zooland Arad

Zootehnie Vladimirescu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Zootehnie Vladimirescu: Ferma de animale Zooland Arad.

gabiÎn localitatea Cicir, aflată la aproximativ 15 kilometri de municipiul Arad, se afla ferma noastră unde puteţi admira lame, ponei, mini-ponei, păuni, oi pitice, porci vietnamezi, fazani, capre pitice, oi de Camerun, cangur, iepuri uriaşi, lebede negre, rate sălbatice, dar tot odată le puteţi şi achiziţiona. Cum a luat fiinţă aceasta fermă? Proprietarului Mohaci Gabriel de mic i-au plăcut animalele, dar nu s-a gândit niciodată că ar putea avea atât de multe şi atât de exotice. În copilărie şi adolescenţa a crescut papagali, păuni şi fazani, dar când s-a maturizat şi-a dorit să aducă o mică parte din sălbăticie la el acasă.

A început prin amenajarea unui iaz, pe care l-a populat cu lebede şi raţe sălbatice. Şi, apoi, a continuat până când a ajuns să "colecţioneze" specii de animale inexistente în România. Cele mai frumoase exemplare din fermă de la Cicir pot fi văzute şi la diverse târguri din ţară. Gabriel Mohaci se mândreşte mai ales cu exemplarele sale de înaripate, păuni şi fazani, care pot fi admirate la toate expoziţiile locale de păsări. Propritarul este membru al unor asociaţii de profil şi a câştigat numeroase premii şi diplome la concursuri. Pentru că în Arad nu există grădină zoologică, la ferma vin foarte mulţi copii şi clase cu profesori, care ţin aici ore de zoologie, dar şi oameni maturi care doresc să plece acasă cu unele animale. Astfel s-a început şi comercializarea animalelor, iar la pagina Oferta noastra puteţi vedea ce animale comercializăm. Durata de livrare este intre o saptamana si o luna depinde de durata analizelor si actelor Sanitar Veterinare; avem si posibilitate de transport pana la domiciliul clientului.