Ingrasaminte-Pesticide Barlad

BIOEDEN CHIM

Ingrasaminte-Pesticide Barlad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ingrasaminte-Pesticide Barlad: BIOEDEN CHIM.

Bioeden Chim SRL este o companie nationala, cu sediul in loc. Barlad, jud. Vaslui, ce pune la dispozitia specialistilor din intreaga tara solutii moderne pentru o agricultura eficienta. Aici gasiti o gama foarte variata de produse destinate protectiei culturilor, seminte, ingrasaminte, substante fitosanitare (erbicide, pesticide, insecticide). 

OFERTA PRODUSE SERVICII: Deoarece stim ca pe langã calitatea produselor este importanta si o consultanta specializata, va oferim informatii tehnice privind diagnosticarea, modul de utilizare si perioada optima de tratament. Calitatea produselor comercializate este garantatã de reputatia companiilor producãtoare: BayerCropScience, BASF, Du Pont, Monsanto, Syngenta, KWS, Pionner, Limagrain.

Agricultura este considerată de mulți specialiști drept singura șansă de salvare a economiei României. Pornind de la micii fermieri și culminând cu asociațiile ce dețin vaste exploatații agricole, se străduiesc an de an să-și aducă contribuția la creșterea acestui sector, pentru care eram nu demult recunoscuți în întreaga lume.

Pământul, forța de muncă și experiența nu sunt singurele ingrediente pentru succesul în agricultură. Între cei trei factori de producţie menţionaţi, "liantul" îl constituie pe de o parte maşinile şi utilajele agricole şi pe de altă parte materiile prime – sămânţa, îngrăşămintele, substanţele fitosanitare (erbicide, pesticide, insecticide,etc,), apă pentru irigaţii.

Pentru o recoltă agricolă de calitate și rezultate economice favorabile se recomandă tratarea din timp a seminței cu insecticide, combatarea dăunătorilor și a buruienilor cu produse fitosanitare de cea mai bună calitate, urmând sfaturile celor mai buni specialiști în domeniu.

 

Galerie foto