Pomicultura - Fructe Copaceni

La Mosie

Pomicultura - Fructe Copaceni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Pomicultura - Fructe Copaceni: La Mosie.

Aflată la o plimbare scurtă cu maşină şi o fugă din capitală, în comună Adunaţii Copăceni, judeţul Giurgiu, livada "La Moşie" a luat naştere în 2005 din dragoste, pasiune şi dor de grădina bunicii plină de miresme îmbietoare şi pomi bogaţi cu fructe dulci. 
Ne mândrim cu recoltele noastre, fructe cum niciunde nu găseşti, oferind an de an mere, pere, cireşe, struguri, prune, piersici, nectarine. Dorinţa noastră este să cultivăm fructe delicioase pe care să le culegi cu drag, ca şi cum ar fi din propria ta grădina.

Dacă doreşti doar să vizitezi livada, îţi punem la dispoziţie roadele noastre gata culese numai bune de luat acasă. "La Moşie" vrea să îţi fie aproape, aşa că, dacă drumul până la livadă ţi se pare lung, vei găsi roadele noastre delicioase şi în magazinele: Carrefour, Nic, Mega Image, Auchan.

Grădina bunicii, ce minunăţie! Albine roiau prin florile colorate şi merele coapte cădeau singure din pomi. Mai ţii minte căţăratul în cireş după fructe roşii şi dulci, atât de bune încât le mâncai cu tot cu sâmbure ca să nu te opreşti din mestecat? Dar strugurii din viţă de vie, căţăraţi cu înverşunare pe streaşina casei, care te făceau să te urci pe cea mai înalta treaptă pentru a fură un deliciu înainte de masă? Îţi mai aduci aminte culesul de fructe cu bunica şi tricourile pătate exact în forma fructului pe care îl culegeai?

Poţi veni în vizită oricând, te primim cu braţele deschise. 
Familia noastră este mare şi cuprinzătoare, avem şi o bunică dragă, mamaia Dida, care aşteaptă cu nerăbdare să i se umple livada cu oameni frumoşi. 
Continuăm să investim cu drag în creşterea fermei "La Moşie" pentru a o face cea mai mândră din tot ţinutul românesc. Pe viitor, îţi pregătim şi cele mai bune gemuri, "MeliGem" de "La Moşie", produse doar din recolta proprie şi o ţuică că la ea acasă, "Chiabur", atât de bună încât te ia ameţeala. "Parol" că nu minţim!

Galerie foto